WERKWIJZE & VEEL GESTELDE VRAGEN

Vertrouw op ons vakmanschap, wij gidsen je door het volledige proces :-)!

1. Het nemen van de maat!

Perfect gemaakt voor jouw maten en stijl! Met 105 mogelijke aanpassingen in het basis patroon van het kostuum en 48 voor de hemden! Wij nemen zorgvuldig jouw maten, deze worden dan doorgestuurd naar onze atelier waar jouw maatpak/hemd perfect wordt vervaardigd.

2. Selecteer jouw stof

Wij geven jou de keuze uit een uitgebreid assortiment van modellen en kleuren, van klassieke wol tot ongebruikelijke mengsels van zijde, hennep of kasjmier.

3. Designopties

Als jij het kan dromen, dan kunnen wij het maken….

Uit smalle of brede piek of inkeping revers, van half canvas tot een volledig handgemaakte constructie, en diverse knopen en zakken, fancy voeringen en meer, onze uitgebreide waaier van desingoptions geeft jou de mogelijkheid om zelf jouw CustomMade outfit samen te stellen.

Of je kiest om de datum van jouw huwelijk te gebruiken, de naam van jouw geliefde of een andere slogan die jouw reis naar het altaar begeleid. Een monogram is een leuke manier om deze speciale dag nog meer onvergetelijk te maken.
Mogelijk locaties zijn de binnenvoering van de vest of de kraag op het hemd kan dit op de onderkant van de kraag of de manchet.

4. Bestelling

Ready, set, go!
Voordat je het weet is jouw keuze gemaakt en het productieproces opgestart!
Ongeveer vijf weken na de bestelling, nodigen we jou weer uit om het afgewerkte kostuum te passen en een laatste controle te doen. Eventuele aanpassingen worden indien nodig in onze eigen atelier uitgevoerd.

Ben je overtuigd van onze werkwijze?

veel gestelde vragen

Wij hebben beslist voor jou het antwoord!

IK BEN GEÏNTERESSEERD IN EEN CUSTOMMADE WEDDING SUIT, MOET IK HIER VOOR EEN AFSPRAAK MAKEN?

Indien je zomaar langskomt dan ben je steeds welkom, maar het maken van een afspraak heeft ons de mogelijk jouw bezoek te plannen zodanig dat wij tijd en de nodige aandacht voor jou kunnen reserveren.

HOE LANG MOET IK WACHTEN TOT DAT HET KOSTUUM GELEVERD WORDT?

Hou  in gedachten dat de leveringstermijn varieert van 4 tot 5 weken, niet inbegrepen is de extra week die nodig is om eventuele aanpassingen uit te voeren. Voor de bestelling van een trouwkostuum adviseren wij om ten minste drie maand op voorhand een afspraak vast te leggen, juist om zeker te zijn dat alles op tijd is geleverd en afgewerkt.

IK HAD GRAAG MIJN KOSTUUM NA DE TROUW VERDER GEDRAGEN IS DAT MOGELIJK?

Dat hangt er van af. Sommige trouw stoffen zijn te uitgesproken om te gebruiken als business suit of casual wear, maar andere stoffen kunnen dan wel een aanvulling zijn op jouw dagdagelijkse outfit.
Vind je het belangrijk dat jouw kostuum achteraf nog verder kan gedragen worden, laat het ons dan op voorhand weten.

HOEVEEL ZAL MIJN CUSTOMMADE KOSTUUM EN HEMD KOSTEN?

Van instap tot exclusief, wij hebben iets voor iedereen.
Natuurlijk is de prijs afhankelijk van jouw stofkeuze, afwerking en designopties. Een tweedelig maatpak start vanaf 550 euro en een driedelig maatpak vanaf 680 euro. Een hemd op maat is beschikbaar vanaf 129 euro.

MAAK EEN AFSPRAAK

ADRES

Tolpoortstraat 59
9800 Deinze

VOLG ONS